VIDEO. Șoferul unui Ferrari a lovit intenționat un polițist care îl trăgea pe dreapta. Bolidul pentru nuntă, oprit cu focuri de armă

Data actualizării: Data publicării:
Ferrari oprit de polițiști.
Șoferul unui Ferrari a lovit intenționat un polițist care îi făcuse semn să oprească.

Un polițist din Caraș-Severin a fost rănit după ce a fost acroșat de un șofer care se grăbea la o nuntă. Pentru prinderea bărbatului a fost nevoie de focuri de armă.

Un poliţist din oraşul Bocşa a fost rănit, joi după-amiază, în timpul unui control în trafic, bărbatul fiind acroşat de un autoturism al cărui şofer a refuzat să se conformeze solicitărilor venite din partea agenţilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin. 

Autorul faptei este un şofer de 42 de ani, din Reşiţa, el fiind condus la sediul poliţiei pentru cercetări şi dispunerea măsurilor legale. Potrivit declarațiilor sale, el trebuia sa fie astăzi naș la o nuntă în oraș, tocmai de aceea conducea această mașină închiriată, înmatriculată în Germania, care era și decorată festiv.  

Din verificările efectuate s-a stabilit că poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire autoturismului în cauză, acesta ar fi încetinit, apoi ar fi accelerat din nou, moment în care l-ar fi acroşat pe agentul de poliţie care se afla lângă maşina acestuia, solicitându-i conducătorului auto să oprească autoturismul şi să prezinte documentele pentru control”, a menţionat sursa citată.

După producerea incidentului, un coleg al poliţistului, aflat în dispozitivul de menţinere a ordinii publice, a executat trei focuri cu armamentul din dotare, autoturismul fiind oprit după aproximativ 400 de metri de către un alt echipaj de poliţie.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital în vederea examinării şi acordării asistenţei medicale.

Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice, informează Agerpres.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru dispunerea măsurilor legale.

Totodată, a fost informată unitatea de Parchet competentă, pentru a dispune desemnarea unui procuror care să coordoneze ancheta, a precizat IPJ Caraş-Severin.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri