Un bărbat și doi adolescenți, suspectaţi că l-au ucis pe pădurarul din zona Paşcani

Data publicării:
padurar mort

Anchetatorii au reușit să-i găsească pe suspecții principali în cazul asasinării pădurarului din zona Paşcani. Aceștia sunt un bărbat de 50 de ani și doi adolescenți de 16 și 17 ani, aflați atunci la furat de lemn. Tânărul de 17 ani este bănuit că l-a lovit pe pădurar cu un topor în cap, relatează Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, cei trei erau la furat de lemne în noaptea de joi spre vineri când au fost surprinşi de angajatul Romsilva.

Băiatul de 16 ani şi tatăl său, bărbatul de 50 de ani, au încercat să fugă, abandonând copacii pe care au încercat să îi taie. Tânărul de 17 ani ar fi lovit pădurarul cu pumnii, iar din această cauză pădurarul a căzut peste căruţa cu care veniseră hoţii de lemne, spun sursele citate. Apoi, pădurarul ar fi încercat să fugă după ei, însă tânărul de 17 ani l-ar fi lovit cu un topor în zona capului.

Ceilalţi doi nu au intervenit şi au fugit împreună de la locul faptei.

Cei trei au fost găsiţi în noaptea de sâmbătă spre duminică şi au fost duşi la Institutul de Psihiatrie Socola pentru expertiză psihiatrică, unde se va stabili dacă au avut sau nu discernământ când au comis faptele.

Băiatul de 17 ani este cercetat pentru omor calificat, tânărul de 16 ani şi tatăl său pentru complicitate la omor calificat.

În dosar se fac cercetări şi pentru tâlhărie calificată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri