Un copil de grădiniță a ajuns la spital, după ce s-a rănit cu un pistol aruncat de un adolescent care fugea de poliție

Data actualizării: Data publicării:
copil împușcat în las vegas
Adolescentul suspect va fi trimis momentan la Centrul de detenție pentru minori din comitatul Clark, potrivit șefului adjunct al LVMPD Reggie Rader. Sursa foto: captură YouTube

Un copil mic, sub 5 ani, din Las Vegas a fost internat în stare critică după ce a găsit o armă în locul de joacă de la grădiniță. Pistolul a fost aruncat de un adolescent care fugea de poliție, fiind urmărit după ce a deschis focul într-un autobuz, au anunțat vineri autoritățile, transmite The Guardian.

Copilul este în stare stabilă, dar critică. Șeful adjunct al poliției, Reggie Rader, a spus că micuțul, care are sub 5 ani, „a găsit arma de foc, a ridicat-o și aceasta s-a descărcat”.

Ofițerii de poliție l-au găsit pe suspect în zona grădiniței din nord-estul Las Vegas-ului și l-au arestat. Rader nu a dezvăluit identitatea suspectului, despre care a spus că are mai puțin de 18 ani.

Rader a mai precizat că nu este clar imediat ce acuzații se va confrunta adolescentul, dar departamentul de poliție se consultă cu biroul local al procurorului districtual despre „toate acuzațiile aplicabile”, inclusiv dacă va fi acuzat ca adult.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Adolescentul fugea după violența comisă în autobuz și a sărit gardul unei grădinițe, intrând în zona de joacă a acesteia, au spus autoritățile.

Rader a spus că adolescentul s-a certat cu un bărbat în autobuz, a scos o armă și l-a împușcat. Bărbatul respectiv a fost de asemenea internat în spital și era în stare stabilă, a spus Rader.

Adolescentul suspect va fi trimis momentan la Centrul de detenție pentru minori din comitatul Clark, potrivit șefului adjunct al LVMPD Reggie Rader. 

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri