Video Un tânăr de 17 ani care a luat mașina părinților a încercat să fugă de poliție. Ce a făcut pentru a-și ascunde urmele

Data actualizării: Data publicării:
masina fara numer
Un tânăr de 17 ani care a luat mașina părinților a încercat să fugă de poliție. Foto: captură Digi24

O nouă fugă cu poliția pe urme în Capitală. Protagonistul a fost de această dată un puști de 17 ani care nu a vrut să oprească la semnalele poliției. Băiatul a gonit minute bune cu polițiștii pe urme până în Ilfov.

Polițiștii erau la un control de rutină în zona Colentina când au văzut o mașină al cărei șofer se comporta ciudat. Au încercat să îl tragă pe dreapta, însă acesta și-a continuat drumul. Mai multe echipaje de poliție au pornit în urmărirea lui, pe o distanță de câțiva kilometri.

Șoferul a abandonat mașina pe o stradă din Voluntari și chiar a scos numerele de înmatriculare în speranța că scapă de poliție. Agenții au găsit însă mașina și au identificat proprietarul și au mers la el acasă.

La volan era un puști de 17 ani, fiul posesorului mașinii. Acesta a fost dus la audieri și acum este cercetat pentru conducere fără permis.

Între timp, polițiștii investighează cum a ajuns băiatul de 17 ani să plece de acasă cu mașina familiei.

Incidentul are loc la câteva zile după ce un tânăr de 26 de ani a fugit de poliție în București, după o încercare eșuată a jandarmilor de a-l scoate din mașină.

Șoferul a fost reținut 12 ore mai târziu, iar acum este cercetat sub control judiciar.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri