Video Un tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în Brașov. Momentul a fost surprins de o cameră de bord

Data actualizării: Data publicării:
Daniil Frolkin
Un tren încărcat cu tehnică militară a deraiat în Brașov. Momentul a fost surprins de o cameră de bord. Sursa: captură video

Un tren cu 11 vagoane, încărcat cu tehnică militară, a deraiat în apropiere de localitate Beia din județul Brașov. Taburile aparțineau companiei Manevră ALTHEA din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Constanța” și se întorceau de la un exercițiu militar desfășurat la poligonul de la Cincu.

Momentul a surprins de camera de bord a unui șofer.

Potrivit poliției, în apropierea Stației CFR Beia din județul Brașov, penultimul vagon al unui tren cu tehnică militară auto a deraiat cu aproximativ 12 cm, trenul având 11 vagoane.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a suferit vătămări corporale.

În prezent se circulă pe un singur fir de cale ferată dar în scurt timp vagonul va fi repus pe linie și traficul feroviar se va relua, precizează comunicatul politiștilor.

De asemenea, CFR Călători a anunțat că ciculația trenurilor între stațiile Cața și Beia poate fi afectată din cauza deraierii unui tren de marfă, circulația trenurilor realizându-se pe un singur fir.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților competente care cercetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului.

Până la redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă pe respectivul fir, pot fi posibile întârzieri ale trenurilor de călători, dar și ale altor trenuri din graficul de circulație pentru a se asigura legăturile la trenurile întârziate, mai spune CFR.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri