VIDEO. Barză sufocată de un ambalaj din plastic, salvată de pompieri

Data publicării:
barza in bratele unui pompier
Barză sufocată de un ambalaj din plastic, salvată de pompieri.

Pompierii tulceni au salvat, joi, o barză aflată în pericol din cauza unui ambalaj de plastic înfăşurat în jurul gâtului, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Barza se afla într-o zonă greu accesibilă, în satul Mineri, iar pentru ca operaţiunea să se desfăşoare în condiţii de siguranţă pentru pasăre pompierii au solicitat sprijinul unei echipe de medici veterinari, potrivit Agerpres.

„Pentru că era speriată, iar în apropierea salvatorilor ar fi putut zbura, o echipă a Direcţiei Sanitar-Veterinare, venită în sprijin, a aplicat procedurile specifice, astfel încât intervenţia să se bucure de reuşită, iar pasărea să fie eliberată în condiţii de siguranţă. După aproximativ o oră, misiunea, derulată într-o zonă greu accesibilă pentru salvatori, s-a finalizat cu succes, barza fiind recuperată şi readusă la cuib fără probleme”, se arată în anunţul ISU Delta.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri