Sari la conținut

VIDEO. Incendiu violent într-un depozit de mase plastice din Prahova

50 de tone de plastic, dintr-un depozit, au ars violent în localitatea Bucov, din judeţul Prahova. Flăcările s-au extins şi la o clădire de birouri şi riscau să ajungă la un rezervor de 400 de litri de motorină.

ACTUALIZARE: Incendiul a fost lichidat de către pompieri, anunță Raluca Vasiloae, purtător de cuvânt ISU Prahova. "În acest moment incendiul este lichidat. Sunt în continuare 25 de pompieri care acționează pentru căutarea eventualelor focare ascunse și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Nicio persoană nu a fost rănită. În fabrică în acel moment își desfășurau activitatea 40 de persoane, dar s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri. În acest moment nu mai este niciun perciol. Focul inițial a cuprins 50 de tone de mase plastice și doar un singur perete al clădirii de birouri, întreaga clădire fiind salvată de echipajele de pompieri," a declarat purtătorul de cuvânt ISU Prahova.


Toate persoanele care se aflau în clădirea de birouri din apropierea depozitului de mase plastice s-au autoevacuat până când au ajuns pompierii.

Pompierii militari acţionează pentru localizarea şi lichidarea flăcarilor cu 5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă. Angajaţii s-au autoevacuat. 

Până în acest moment nu au fost inregistrate victime, însă la fata locului este prezent si un echipaj de prim ajutor SMURD.

Pe aceeași temă