VIDEO. Momentul în care un tramvai trece în viteză pe lângă stație și lovește în plin mai multe mașini, într-o intersecție din Capitală

Data actualizării: Data publicării:
Un tramvai a lovit în plin trei mașini într-o intersecție din Capitală.
Un tramvai a lovit în plin trei mașini într-o intersecție din Capitală. Foto: Captură Digi24

ACTUALIZARE. Reprezentanții Societății de Transport București au transmis, prin intermediul unui comunicat, că tramvaiul care a lovit mai multe mașini într-o intersecție din Capitală nu avea probleme tehnice. De asemenea, potrivit STB, vatmanul este cercetat disciplinar. 

"Ca urmare a evenimentului de circulaţie din data de 30.04.2022, ora 14:00, de pe B-dul Timişoara/str. Valea Oltului, când un tramvai din linia 25 a tamponat un autoturism aflat pe calea de rulare, în urma impactului acesta ricoşând în alte autoturisme, luând în considerare imaginile înregistrate şi difuzate în spaţiul public, facem următoarele precizări: Toate vehiculele STB aflate în circulaţie îndeplinesc condiţiile tehnice şi de siguranţă şi în acest sens menţionăm că tramvaiul tip V3A-M, implicat în accident, a fost verificat de către echipa de întreţinere a depoului, înainte de a ieşi în traseu, constatându-se că acesta corespunde din punct de vedere tehnic, toate sistemele de frânare (frâna de staţionare, frâna electrică de serviciu, frâna de urgenţă cu patina electromagnetică şi frâna cu solenoid) fiind în parametri normali de funcţionare. De asemenea, având în vedere incidentul respectiv, vă informăm că la nivelul Societăţii s-a declanşat o anchetă internă, pentru stabilirea vinovăţiei conducătorului de vehicul implicat în accident, acesta fiind cercetat disciplinar în conformitate cu Regulamentul Intern al STB SA. Precizăm că până la luarea unei decizii de către Poliţia Rutieră, respectiv până la definitivarea cercetării disciplinare, în conformitate cu Regulamentul Intern STB SA, manipulantul nu va mai fi repartizat pe traseu", se arată în comunicatul transmis de STB. 

Știrea inițială: 

Un tramvai a lovit în plin trei mașini, într-o intersecție din București, după ce a trecut în viteză prin stația de lângă, fără să oprească.

Accidentul a fost surprins de camera de bord a vehicului. În urma incidentului dintre tramvai și cele trei mașini nu au existat răniți, iar o anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cum s-a produs evenimentul.

Incidentul a avut loc într-o intersecție din București, iar în prezent poliția a deschis o anchetă pentru a se stabili dacă vatmanul nu a frânat sau a fost vorba de o defecțiune tehnică. 

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri