VIDEO. Șofer de TIR din Ungaria, „eșuat” pe străzile înguste din Sibiu

Data publicării:
tir la sibiu

Nu e bine întotdeauna să te încrezi în GPS. A aflat-o pe pielea lui un şofer din Ungaria, care a ajuns cu TIR-ul pe străzile înguste din Sibiu şi a lovit mai multe maşini. Ar fi avut o şansă să evite necazurile dacă era atent la indicatoare, dar era şi băut, aşa că întâlnirea cu poliţiştii a fost mult mai dură.

Uriaşul camion alb pare şi mai mare pe străduţele înguste din cartierul aflat la marginea Sibiului. Şoferul se încăpăţânează să treacă însă, dar întâlneşte câteva obstacole: maşinile parcate. Ambiţios, reuşeşte să înainteze, însă loveşte mai mule vehicule. Locatarii din zonă coboară îngroziţi şi îl opresc.

A intrat foarte greu aici, a agățat câteva mașini acolo, în colțul străzii și a ajuns aici, în capăt. S-a blocat, n-a mai putut să întoarcă. După aia a încercat să dea cu spatele și a agățat mașinile care erau parcate aici”, spune un martor.

A zis că a greșit GPS-ul. L-a adus aici GPS-ul. Unde mergea, nu știe... Că n-ai cu cine vorbi, că nu era român”, spune un alt localnic.

Proprietarii maşinilor lovite de TIR-ul blocat pe străzile înguste au chemat imediat Poliţia. Când a văzut că se îngroaşă gluma, şoferul din Ungaria s-a dat jos de la volan. Un șofer român a venit și a întors maşina.

TIR-ul a fost parcat la marginea orașului, iar șoferul băut a fost dus la spital, unde medicii i-au luat sânge ca să afle ce alcoolemie avea.

În urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale, însă la testarea alcoolscopică s-a dovedit că șoferul se afla sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Pagubele produse mașinilor avariate vor fi suportate de firma la care este angajat șoferul din Ungaria.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri