Sari la conținut
News Alert

VIDEO. Șofer de TIR din Ungaria, „eșuat” pe străzile înguste din Sibiu

Nu e bine întotdeauna să te încrezi în GPS. A aflat-o pe pielea lui un şofer din Ungaria, care a ajuns cu TIR-ul pe străzile înguste din Sibiu şi a lovit mai multe maşini. Ar fi avut o şansă să evite necazurile dacă era atent la indicatoare, dar era şi băut, aşa că întâlnirea cu poliţiştii a fost mult mai dură.

Uriaşul camion alb pare şi mai mare pe străduţele înguste din cartierul aflat la marginea Sibiului. Şoferul se încăpăţânează să treacă însă, dar întâlneşte câteva obstacole: maşinile parcate. Ambiţios, reuşeşte să înainteze, însă loveşte mai mule vehicule. Locatarii din zonă coboară îngroziţi şi îl opresc.

A intrat foarte greu aici, a agățat câteva mașini acolo, în colțul străzii și a ajuns aici, în capăt. S-a blocat, n-a mai putut să întoarcă. După aia a încercat să dea cu spatele și a agățat mașinile care erau parcate aici”, spune un martor.

A zis că a greșit GPS-ul. L-a adus aici GPS-ul. Unde mergea, nu știe... Că n-ai cu cine vorbi, că nu era român”, spune un alt localnic.

Proprietarii maşinilor lovite de TIR-ul blocat pe străzile înguste au chemat imediat Poliţia. Când a văzut că se îngroaşă gluma, şoferul din Ungaria s-a dat jos de la volan. Un șofer român a venit și a întors maşina.

TIR-ul a fost parcat la marginea orașului, iar șoferul băut a fost dus la spital, unde medicii i-au luat sânge ca să afle ce alcoolemie avea.

În urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale, însă la testarea alcoolscopică s-a dovedit că șoferul se afla sub influența alcoolului, rezultatul fiind de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Pagubele produse mașinilor avariate vor fi suportate de firma la care este angajat șoferul din Ungaria.