VIDEO Un bărbat alerga după oameni cu cuțitul în mână pe o stradă din Focșani, altul alerga după el cu o crosă de golf

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu doi barbati retinuti de jandarmi
Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea FOTO: captură video IJJ Vrancea

Un bărbat care alerga oamenii cu un cuţit pe o stradă din municipiul Focşani, dar şi altul care îl urmărea pe acesta cu o crosă de golf, au fost imobilizaţi de jandarmi, a informat, marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Vrancea.

„În cursul după amiezii de luni, am fost solicitaţi de către IPJ Vrancea prin apel unic 112, să intervenim pe strada Constantin Dobrogenu Gherea, din municipiul Focşani, unde un bărbat alearga cu un cuţit alte persoane. Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a observat la intersecţia străzilor Cernei cu Independenţei un bărbat care a aruncat un obiect din mână şi a fugit spre strada Dobrogeanu Gherea. În momentul urmăririi, jandarmii au observat un alt bărbat care a început să alerge cu o crosă de golf după prima persoană. Cu această ocazie au fost somate să se oprească, însă acestea erau în continuare agitate fizic şi verbal motiv pentru care au fost imobilizate şi încătuşate”, a precizat IJJ Vrancea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Potrivit sursei citate, obiectul aruncat de primul bărbat, un briceag multifuncţional cu lama de aproximativ opt centimetri, a fost identificat de jandarmi.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, în cauză întocmindu-se proces verbal de sesizarea organelor de cercetare penală.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri