Explozie într-o locuință din Teleorman. Doi bătrâni, salvați de sub dărâmături

Data publicării:
dărâmături în urma unei explozii
Din suflul exploziei, locuința în care cei doi bătrâni se aflau s-a prăbușit. Foto: ISU

O explozie puternică s-a produs marți la o locuință din localitatea Saelele, județul Teleorman. În urma incidentului au rezultat două victime, soț și soție, în vârstă de 74 de ani.

Din suflul exploziei, încăperea în care cei doi se aflau s-a prăbușit, iar bărbatul, cu arsuri de gradul al II-lea la nivelul membrelor superioare și feței, a fost prins sunt dărâmături și a avut nevoie de intervenția imediată a salvatorilor.

Din fericire, unul dintre vecinii celor doi este pompier cu experiență și a sărit imediat în ajutorul acestora. Tot el a fost și cel care a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, solicitând la fața locului un echipaj de descarcerare și două echipaje medicale.

Până la sosirea echipajelor, vecinul pompier, împreună cu alți câțiva vecini au reușit să îl elibereze pe bărbat de sub dărâmături și să le acorde celor două victimele primul ajutor.

Cele două persoane rănite au fost preluate de un echipaj SMURD Turnu Măgurele și unul SAJ Teleorman, ulterior fiind transportate la Unitatea Primiri Urgențe din Alexandria.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri