Femeia care a dat 20.000 de euro la vrăjitoare s-a dus cu bani cusuți în pernă. "Mi-au spus că trebuie ritualuri puternice"

Data actualizării: Data publicării:
obiecte specifice vrajitoriei
Femeie acuzată de înşelăciune prin vrăjitorie. Foto: Profimedia Images

O româncă stabilită în Italia a chemat de acasă o vrăjitoare, care să-i rezolve problemele. A rămas fără 20.000 de euro și bijuterii, după ce le-a plătit așa-zisei vrăjitoare și familiei ei o vizită în Italia. Escroaca, soțul ei și părinții acestuia au fost reținuți. 

Victima: "Banii au fost trimiși prin poștă... Au fost trimiși 4.000 (n.red. euro). A început să spună că trebuie făcute ritualuri puternice. A spus că vin toți cei patru tămăduitori și trei călugări cu care ele slujesc în altarul lor de descântece, dar au venit numai patru persoane. 16.000 de euro cusuți în pernă, unde a făcut ritualurile, aurul și tot. A plecat și a spus că după o săptămână o să vină să mă ajute."

Rețelele de socializare sunt pline de anunțuri ale unor persoane care fac spun că rezolvă probleme prin ritualuri.

Un reporter Digi24 a făcut un experiment și a sunat la una dintre ele. 

Reporter: Am niște probleme în dragoste, m-a părăsit iubitul de curând și sunt supărată.

Vrăjitoare: Un ritual de dragoste costă 900 de lei. O singură ședință, cu efecte pentru totdeauna.

Dan Petre, sociolog: "O soluție falsă, care nu are eficiență, dar la care unii oameni apelează când sunt într-o situație cu intensitate emoțională sau confuzie."

Patru persoane sunt acuzate că ar fi cerut unei persoane aproximativ 20.000 de euro, promiţându-i că-i vor rezolva problemele personale prin ritualuri de vrăjitorie, au anunțat ieri polițiștii din București.

Perchezițiile au avut loc în cartierul Dămăroaia din București. În locuința uneia dintre suspecte a fost găsită inclusiv o pălărie de vrăjitoare. 
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri