Firea ar vrea să închidă un sex-shop de pe Magheru. Reacția furioasă a proprietarei magazinului

Data publicării:
180904_FIREA_portret PG_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Consilierul General al PNL Ciprian Ciucu atrage atenția, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că Primarul Capitalei, Gabriela Firea, ar fi pus gând rău unui sex-shop de pe Bulevardul Magheru și că cere ca magazinul să fie închis. Motivele invocate de Gabriela Firea sunt legate de faptul că sex-shopul ar fi amplasat lângă teatrul Nottara, precum și pe una dintre arterele principale ale Bucureștiului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ciprian Ciucu a publicat inclusiv reacția proprietarei magazinului, care este furioasă pe planul autorităților locale și acuză statul că, deși este cu impozitele la zi, i se pun mereu bețe în roate.

„La rubrica «fapt divers». Primarul General a pus gând rău sex-shop-ului de pe Magheru. Cel de lângă teatrul Nottara. Nu este o glumă”, a scris consilierul PNL.

Într-un comentariu, Elena Teusdea, proprietara magazinului cu jucării sexuale, spune că are această afacere de 10 ani și că a investit mult pentru ca magazinul să arate bine și că își plătește întotdeauna taxele la timp.

„Tare mult aș vrea să o cunosc pe doamna Firea să îmi spună personal de ce vrea să îmi închidă magazinul, sex-shop-ul de pe Magheru. Cu ce o deranjează magazinul, pentru că arată foarte bine în comparație cu alte sex-shop-uri din aceeași zonă? De acelea nu a spus nimic, domnule Ciucu? Îmi plătesc taxele lunar, nu am deranjat pe nimeni, clienții sunt mulțumiți de serviciile noastre. De ce are dânsa o problemă cu noi? Pentru impozitele pe care le plătesc, statul nu mă ajută cu nimic, mai ales Primăria.

Ea știe că am muncit 10 ani pentru ca magazinul acela să fie acolo și să arate bine, nu ca o dugheană? Nu știe, ar trebui să își vadă de alte lucruri mai importante decât magazinul meu. Am contract de închiriere valabil, plătesc taxe, de ce să mă închizi? Pentru că refuzi plăcerile trupești ale oamenilor? Eu fac oamenii fericiți cu produsele noastre, spre deosebire de ea, care nu se gândește la fericirea cetățenilor. Unde ar vrea să mă duc? La Gara de Nord, în afara țării? Mă mir de ce nu le interzice pe toate, așa mi s-ar părea mai corect. De ce să te iei doar de mine? Închide-i pe toți, doamna Firea. Fii corectă!”, a scris proprietara.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri