Fost ministru al Educației, mesaj vulgar pe Facebook

Data actualizării: Data publicării:
liviu pop agerpres_10015843
Conferinţă de presă susţinută de ministrul Educaţiei Naţionale, Liviu Marian Pop prilejuită de afişarea primelor rezultate din cadrul sesiunii iunie-iulie 2017 a examenului naţional de Bacalaureat

Fostul ministru al Educației, Liviu Marian Pop, a publicat pe Facebook un mesaj nepotrivit, mai ales în contextul funcției pe care a ocupat-o până la începutul anului. 

„Bună dimineața, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceți? #LMP”, a scris Liviu Pop pe Facebook, atașând o imagine cu mesajul „PLM - Plec la Muncă” și un bărbat mergând prin parc. 

Abrevierea folosită de fostul ministru al Educației are însă o cu totul altă conotație în argoul limbii române. „Gluma” nu a rămas netaxată de utilizatori, care l-au ironizat pe actualul preşedinte al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senat.

„Stimabile domn, sunt anumiți oameni care în anumite situații își permit texte de genul acestuia. Dumneavoastră ați fost în fruntea unei instituții (distruse de la '90 încoace) care are un rol total diferit de umorul pe care ni-l arătați aici. Vreți respect, voturi, vorbe frumoase, aprecieri în condițiile astea? După ce că nu ați făcut absolut nimic bun pentru cei care se trezesc de dimineața și cară inutil manuale și caiete în spate, veniți cu un umor golănesc aici... noi ceilalți ne permitem. Dumneavoastră nu!”, „Doar că e greșită poza. Bănuiesc că dumneavoastră nu mergeți în tălpi, ci în genunche”, „Cam fără tragere de inimă, după cum se vede...”, „Bravo, mare senator ce ești...un exemplu!”, au comentat

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri