FOTO. Maşină străpunsă de un copac

Data actualizării: Data publicării:
poza_copac

Maşina unui bărbat a fost avariată pe Şoseaua Gării Căţelu, în sectorul 3 al Capitalei, după ce un copac din curtea blocului a căzut peste vehicul. Locatarii au făcut încă din noiembrie anul trecut o solicitare la Administraţia Domeniului Public sector 3 şi au primit răspuns că nu se poate acţiona fără avizul Primăriei Capitalei. Pe de altă parte, reprezentanţii Municipalităţii spun că după verificarea din teren, au redactat avizul, însă potrivit legislaţiei, trebuie să stea în dezbatere publică timp de 72 de ore. Cum ieri a fost zi liberă de la stat, reprezentanţii Administraţiei Domeniului Public sector 3 au putut ridica doar crengile de pe maşină, urmând ca joi să ridice şi trunchiul copacului.

Florin Roşca, păgubit: Mi-a avariat capota, plafoniera, parbrizul, se pare că şi un amortizor şi janta este strâmbă din cauza greutăţii.Farul acesta şi ăsta este rupt.

Maşina acestui bărbat a fost avariată, după ce un copac din curtea blocului a căzut ca secerat.

Florin Roşca, păgubit: Au venit cei de la Pompieri, am sunat la 112, au venit de la secţia 23, au constatat.

Locatarii din bloc au făcut o solicitare către Primăria sectorului 3 pentru defrişarea acestui copac în luna noiembrie anul trecut.

Florin Roşca, păgubit: Şi au trimis răspuns că nu se ocupă ei personal de aceste defrişări, decât cu acordul Primăriei Generale.

Conform reprezentanţilor Primăriei Municipiului Bucureşti, avizul a fost redactat în urma verificărilor de pe teren, însă procedura spune că trebuie să stea 72 de ore pe site, pentru consultare publică.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri