În ce stare este Mario Iorgulescu. Informaţii de ultimă oră de la Spitalul Elias

Data actualizării: Data publicării:
mario iorgulescu - fb

Starea lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcțiilor vitale, a anunțat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

"Referitor la starea pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias, vă precizăm că aceasta a suferit o agravare în ultimele 12 ore, necesitând intensificarea măsurilor de suport a funcțiilor vitale", se arată într-un comunicat de presă al purtătorului de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Medicii precizează întregul complex lezionar continuă să prezinte un potențial evolutiv foarte grav, inclusiv cu risc vital.

Citiți și: 
VIDEO | Imagini de pe camerele de supraveghere cu accidentul produs de Mario Iorgulescu. Șoferul nevinovat a murit pe loc

Mario Iorgulescu a fost adus duminică, 8 septembrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD, după ce a fost implicat într-un grav accident rutier.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare din culpă în cazul accidentului provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal.

Duminică, aflat la volanul unui autoturism marca Aston Marti, el a a pierdut controlul asupra volanului pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri