Încă un gest de iresponsabilitate la Eforie Nord. O femeie a intrat în apă cu cadrul ajutător de mers și a fost la un pas să se înece

Data actualizării: Data publicării:
Captură de ecran 2023-08-16 142755
O femeie a fost salvată în ultima clipă de la înec de salvamari și turiști după ce a intrat în apă cu un cadru ajutător de mers. FOTO: Captură Digi24

O femeie a fost salvată în ultima clipă de la înec de salvamari și turiști după ce a intrat în apă cu un cadru ajutător de mers. A fost doborâtă de valuri însă a refuzat să iasă din apă. 

Incidentul s-a produs pe plaja din Eforie Nord.

Femeia a intrat în apă și a fost doborâtă de valuri, soțul a încercat să o ajute, dar nu a reușit. Salvamarii au intervenit să o ajute, dar ea a refuzat să iasă din apă.

Femeia a recunoscut că a greșit, dar a adăugat că știe să înoate.

Salvamar: "După ce a căzut am mers acolo și a zis că se descurcă singură. Vedea că nu rezolva nimic cu ce încearcă să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat.

Ea a intrat în apă, le-am zis să vină mai la mal pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să înțeleagă și într-un final au dărâmat-o.

Nu se putea ridica, asta le-am zis și eu și am fost și acum și le-am zis să iasă pe mal și au zis că nu, că e ok. Degeaba, în zadar. Pentru că sunt curenți, sunt gropi, de asta nu suntem de acord cu intratul în apă. Dar, după cum puteți observa, nimeni nu ascultă."

Femeia căzută în apă a spus că nu i-a fost teamă: "Nu, pentru că știu să înot, dar într-adevăr trage foarte tare apa și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat."
 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri