Incendiu, urmat de o explozie, la o hală din Cluj-Napoca în care erau depozitate butelii de gaz și vopsea

Data actualizării: Data publicării:
Incendiu la o hală din Cluj Napoca.
Incendiu la o hală din Cluj Napoca. Foto: stiridecluj.ro

O hală de aproximativ 300 de metri pătraţi din Cluj-Napoca, în care erau depozitate, printre altele, bidoane de vopsea şi câteva butelii de gaz, a ars joi seară, a anunţat ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pompierii au intervenit în urma unui apel la 112 care sesiza un incendiu la o hală-depozit în Cluj-Napoca, bulevardul Muncii.

"La intervenţie au participat trei autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 mp în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor şi câteva butelii de gaz", precizează ISU.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La sosirea pompierilor hala ardea generalizat şi la scurt timp au explodat două butelii. Nu au fost victime, doar pagube materiale.

La intervenţie au participat un ofiţer şi 15 subofiţeri. Incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea ultimelor focare.

Cauza probabilă va fi stabilită vineri, deoarece condiţiile de vizibilitate pe timpul nopţii nu permit evidenţierea unor detalii, probabil relevante, a precizat ISU Cluj.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri