„Intru peste voi în casă!”. Deranjat de copiii din parc, un bărbat a distrus mai multe bănci și apoi a scos briceagul la o mamă

Data publicării:
scandal monstru in parc
Deranjat de gălăgia făcută de copiii care se jucau în zonă, bărbatul a devenit violent și a distrus băncile pe care stăteau mai multe femei. Foto: Captură video Digi24

Un cetățean turc a fost reținut după ce a făcut un scandal monstru într-un parc din Ilfov. Deranjat de gălăgia făcută de copiii care se jucau în zonă, a devenit violent și a distrus băncile pe care stăteau mai multe femei. La un moment dat, individul a scos și un briceag și a început să amenințe o mamă.

Bărbatul a fost reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, pentru distrugere, amenințare și deranjarea liniștii și ordinii publice. 

Incidentul a avut loc vineri seara, într-un parc din Dobroești, Ilfov.

Imaginile distribuite pe Facebook arată cum două femei se ceartă, în timp ce un bărbat distruge băncile.

”Cum vă permiteţi aşa ceva, doamnă? Ne cunoaştem?”, strigă una dintre femei, care pare a fi împreună cu bărbatul care distruge băncile.

”Dacă aud altă dată, intru în casă peste voi”, spune, la rândul său, bărbatul.

Ambele femei ameninţă cu chemarea Poliţiei.

”Aici nu este teren de fotbal”, mai spune prima femeie, în timp ce în imagini se văd mai multe femei în zonă şi se aude un copil plângând.

Cel care a postat imaginile pe Facebook a postat şi mesajul: ”Un domn deranjat de copii în parc că fac gălăgie”.

IPJ Ilfov a anunţat că a fost sesizat în legătură cu incidentul.

”La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 19:36 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că, apelantul a fost ameninţat cu un briceag, de către un bărbat, care a şi distrus 2 bănci din lemn, montate într-un complex rezidenţial, din localitatea Dobroeşti. Poliţiştii oraşului Pantelimon s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptelor, respectiv un cetăţean turc, în vârstă de 43 de ani”, a transmis IPJ Ilfov.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri