Jandarmi anchetaţi după ce au apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu

Data publicării:
dani

Cinci jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi al judeţului Dâmboviţa - Detaşamentul Mobil de Intervenţie (structura anti-teroristă) sunt cercetaţi de Parchetul Militar din Bucureşti, după ce anul trecut au apărut într-un videoclip filmat de manelistul Dani Mocanu, relatează Adevărul.

Jandarmii ar fi avut aprobare pentru a apărea în clipul manelistului, după cum precizează chiar IJJ Dâmbovița, însă au existat și unele restricții: interzicerea apariției însemnelor instituției. Aprobarea a fost însă transmisă doar verbal, nu și în scris.

Procurorii analizează videoclipul realizat de manelistul Dani Mocanu în care apar 5 jandarmi şi o dubă de jandarmi, cu însemnele specifice. Clipul a fost postat pe contul de Youtube al cântăreţului în ianuarie 2016 şi are peste 3,4 milioane de vizualizări.

Dani Mocanu a început să fie cercetat pentru proxenetism anul trecut, de către procurorii DIICOT Dâmbovița, iar la descinderile care au avut loc la casa manelistului ar fi participat și jandarmii care apar în clip.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri