Adrian Năstase: Cred că unii au regretat că în 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuș

Data publicării:
adrian 20nastase 20blog-57451

Adrian Năstase, pe numele căruia procurorii Parchetului General au dispus ieri începerea urmăririi penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, spune că a avut dreptul să dețină entru armele sale câteva mii de cartușe, ceea ce i-ar fi „permis”, în ultimii 20 de ani, să organizeze un mic genocid.

„Poate că unii dintre voi s-au întrebat de ce nu am comentat deschiderea, acum, a dosarului cu cartușele sau de ce DNA a trimis la Curtea Supremă, în aceste zile, motivarea recursului în dosarul „Zambaccian”.. Simplu. Am considerat că este vorba de coincidențe. În plus, având dreptul să dețin pentru armele mele, de diferite calibre, câteva mii de cartușe, ceea ce mi-ar fi „permis”, în ultimii 20 de ani, să organizez un mic genocid, ceea ce nu s-a întâmplat, m-am gândit că, de fapt, unii au regretat că în seara de 20 iunie nu am folosit decât un singur cartuș din cele 400 din calibrul 38 special”, a scris Adrian Năstase pe blog.

Adrian Năstase a părăsit, lunea trecută, penitenciarul Jilava după aproape nouă luni de închisoare din condamnarea de doi ani, pentru corupție.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri