Anchetă la Serviciul de permise auto Bucureşti

Data publicării:
CALIN POPESCU TARICEANU agerpres 8328725

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a mers, săptămâna trecută, să îşi reînnoiască permisul de conducere, dar nu a rămas la coada formată în faţa Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o uşă din curtea interioară, unde era aşteptat de reprezentanţi ai instituţiei, care l-au condus în clădire şi i-au făcut procedurile pentru eliberarea documentului înainte ca publicul să aibă acces, potrivit News.ro.

Călin Popescu Tăriceanu a evitat să răspundă de ce a intrat prin spatele clădirii. Singurul care a răspuns a fost aghiotantul acestuia: „Dar nu a intrat nimeni prin spate”. Asta în condiţiile în care dialogul şi filmarea aveau loc în spatele clădirii, în curtea interioară.

Întrebaţi ce părere au că, în maşina de lângă ei, se află Călin Popescu Tăriceanu, oamenii au lăsat capul în jos. O doamnă care stătea la rând întreabă: „Dar ce aveţi, domnule, cu Tăriceanu? Nu trebuie şi el să-şi facă permisul?”

Solicitat de News.ro să comenteze această situaţie, comisarul-şef Florin Rădulescu, şeful Serviciului Public Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor (SRPCIV), a spus: "Nu discut cazul unor persoane fizice, nu pot să vă dau date cu caracter personal”.

Ulterior, Paul Nicolae Petrovan, prefectul Capitalei, a declarat, pentru news.ro, că urmează să fie declanşată o anchetă legată de modul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a preschimbat, săptămâna trecută, permisul de conducere intrând pe uşa din spate.

Citiți și:

News.ro: Călin Popescu Tăriceanu şi-a reînnoit permisul de conducere și a păcălit coada de o mie de persoane

Prefectul Capitalei despre cazul Tăriceanu: Dacă nu face DRPCIV o anchetă, o facem noi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri