Cel de-al treilea suspect în crima de la Sibiu a mai fost în închisoare. Mama lui spune că nu a mai vorbit cu el de 20 de ani

Data actualizării: Data publicării:
Cosmin Costinel Zuleam.
Cosmin Costinel Zuleam. Foto: Poliția Română

Ultimul dintre cei trei criminali ai omului de afaceri Adrian Kreiner este dat în urmărire generală. Polițiștii au reușit să îi prindă pe ceilalți doi, după ce au fugit din țară. Unul a fost găsit în Scoția, celălalt în Irlanda de Nord. Acum, toate forțele sunt mobilizate pentru a-l găsi pe cel de-al treilea suspect. Poza acestuia a fost postată și pe pagina oficială a Poliției Române. Este vorba despre un bărbat din localitatea Valea Stanciului din județul Dolj. Pe numele lui este emis un mandat de arestare pentru omor. Mama acestuia a declarat reporterului Digi24 că nu a mai vorbit cu el de 20 de ani.

Tribunalul Sibiu a emis duminică mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați. Este vorba despre Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță.

Cei trei ar fi plecat din România în Marea Britanie, în 13 noiembrie, iar polițiștii au indicii că și bărbatul neprins încă, Cosmin Costinel Zuleam, ar fi în aceeași zonă unde erau și ceilalți doi.

Suspectul are antecedenate, a mai fost închis pentru furt de telefoane mobile dintr-un mall din Slovenia, paguba fiind de 125.000 de euro.

Mama lui a spus reporterului Digi24 că el a mai fost închis și pentru trafic de droguri. Femeia a adăugat că îl vedea în stare să comită un furt, dar în niciun caz o crimă.

Ea a adăugat că fiul ei e plecat de mulți ani din localitate și că nu a mai luat legătura cu el de peste 20 de ani.

Duminică, cei trei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.  Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în localitatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj. Ultimii doi au fost prinși, a anunțat duminică Poliția. Cosmin Costinel Zuleam este căutat încă.

În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu. În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anchetatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu.

Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri