Fost prefect de Teleorman, audiat ca martor în dosarul Tel Drum

Data actualizării: Data publicării:
teodor-nitulescu--acuzat-de-incompatibilitate-si-conflict-de-interese 42089300

Fostul prefect de Teleorman Teodor Niţulescu a stat o zi întreagă în sediul DNA. A fost audiat în dosarul Tel Drum. Nu este pentru prima dată când este citat în această cauză. Era prefect în perioada în care a fost privatizată societatea Tel Drum, aflată atunci în subordinea Consiliului Judeţean, condus de Liviu Dragnea.

Teodor Niţulescu îşi anunţase şi intenţia de a cumpăra compania, la acea dată. În acelaşi dosar dă declaraţii şi Petre Pitiş, reprezentant Tel Drum.

Procurorii DNA au pus ieri sechestru pe bunurile suspecților în dosarul Tel Drum, pentru a acoperi prejudiciul în dosar, estimat la 127,5 milioane de lei.

Liviu Dragnea, al treilea om în stat, are sechestru pe toată averea. Suma care trebuie recuperată depăşeşte valoarea întregii averi oficiale a lui Dragnea, aşa că DNA i-a pus sub sechestru toate bunurile. Case, terenuri, acţiuni, conturi şi bani daţi cu împrumut.

Mai mult, procurorii anticorupție fac demersuri pentru „identificarea altor bunuri” și pentru a identifica acțiunile și părțile sociale deținute de șeful PSD la firme. Precizarea a fost făcută într-un răspuns DNA pentru Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri