Iulian Dumitrescu a contestat controlul judiciar ca să se poată întoarce la birou la CJ Prahova

Data actualizării: Data publicării:
iulian dumitrescu la iesirea de la dna
Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, a fost adus, joi după-amiază, cu mandat, la DNA Bucureşti. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Iulian Dumitrescu a contestat controlul judiciar impus de instanță, măsură care îi interzice să exercite funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. De asemenea, el a contestat și sechestrul pus pe averea sa.

Iulian Dumitrescu a contestat măsura controlului judiciar, iar cererea sa a fost înregistrată la Tribunalul București. Acest proces se va judeca joi, 8 februarie.

În aceeași zi el trebuie să meargă și la poliție, obligație impusă prin controlul judiciar.

În perioada controlului judiciar, el nu are voie să își exercite funcția de președinte la Consiliul Județean Prahova. Dacă va avea câștig de cauză la Tribunalul București, el s-ar putea întoarce în fruntea CJ Prahova.

În acest dosar, joi au fost efectuate percheziţii la domiciliul preşedintelui CJ Prahova, dar şi la mai mulţi membri ai familiei, printre care şi la sora acestuia, precum şi la sediul CJ şi la sediul operatorului de apă Hidro Prahova, au precizat anterior surse judiciare. 

Iulian Dumitrescu a fost pus sub control judiciar în acest dosar. 

Citește și: EXCLUSIV Viața de lux a lui Iulian Dumitrescu: A cheltuit într-un an și jumătate 600.000 de euro pe vacanțe și cumpărături 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri