Noi audieri în dosarul „Realitatea Media”

Data publicării:
realitatea

Astăzi au fost citate la audieri alte două persoane care, în opinia procurorilor anticorupție, ar fi implicate în crearea unor datorii fictive în contul Realitatea Media pentru a se prelua în acest fel controlul ilegal asupra firmei aflate în insolvență încă de la sfârșitul anului 2011.

Procurorii susțin că, în acest dosar, Realitatea Media ar fi fost atât făptuitor, cât și parte vătămată. Făptuitor pentru că societatea ar fi fost finanțată din bazni provenii din evaziune fiscală, dar și parte vătămată pentru că s-ar fi încercat în mod ilegal preluarea controlului acestei firme prin crearea de datorii fictive.

Ieri, Realitatea Media, societate care administrează postul de ştiri Realitatea TV, a fost pusă sub urmărire penală pentru spălare de bani. Procurorii anticorupţie au mai început urmărirea penală şi pentru alte două societăţi care au fost implicate în vânzarea activelor postului de televiziune. În paralel, corpul de Control al Guvernului a reclamat Realitatea Media la Parchetul General

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri