O femeie din Bihor a fost condamnată la 7 ani de închisoare pentru că și-a ucis fostul iubit. Bărbatul îi ceruse o partidă de sex

Data publicării:
femeie crima
Credit foto: Guliver/Getty Images

O femeie din Bihor va sta 7 ani după gratii pentru că și-a ucis fostul iubit. Enervată că bărbatul îi propusese o partidă de sex, femeia a luat un cuțit și i l-a aruncat în piept. În urma rănilor suferite, victima a decedat. Pe lângă pedeapsa cu executare, inculpata nu va avea voie să pună mâna, timp de 12 ani, pe nicio armă, inclusiv cuțite, scriu jurnaliștii de la Bihon.

Fapta de care este acuzată femeia a avut loc în luna martie. După o relație de 3 ani, ea și fostul iubit s-au despărțit. Într-o seară, bărbatul a venit în vizită la fosta parteneră, care locuia deja cu un alt bărbat.

Cei trei au băut împreună pălincă și bere, iar la un moment dat, fostul concubin i-a propus femeii să întrețină relații sexuale cu el, scrie sursa citată. Enervată de tupeul bărbatului, femeia a luat un cuțit pe care l-a aruncat în direcția fostului iubit, lovindu-l direct în piept.

Pe parcursul procesului, femeia a susținut că nu și-a dat seama că bărbatul e rănit și că l-ar fi dat afară acasă. Trupul neînsuflețit al victimei a fost găsit în aceeași seară, pe stradă, de o vecină. În zadar fiii bărbatului au chemat Ambulanța. Acesta nu a putut fi salvat întrucât suferise o insuficiență cardio-circulatorie acută, provocată de lovitura de cuțit.

Deși, inițial, femeia fusese acuzată de omor, judecătorii au schimbat încadrarea juridică în lovituri cauzatoare de moarte. Tribunalul Bihor a arătat că femeia nu a prevăzut că aruncarea cuțitului spre victimă va duce la decesul acesteia.

Pe lângă cei 7 ani de închisoare pe care îi are de ispășit, femeia nu va avea voie, în timpul executării pedepsei și cinci ani după aceea, să pună mâna pe niciun fel de arme, inclusiv cuțite.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri