Patronul UTI și Gheorghe Nichita, reținuți de DNA

Data publicării:
SIGLA DNA

 ACTUALIZARE 21.15. A fost reținut și primarul suspendat al Iașiului, Gheorghe Nichita.


ACTUALIZARE 19.15. Patronul UTI a fost reținut de procurorii DNA, după șapte ore de audieri. El a ieșit încătușat din sediul instituției. Gheorghe Nichita este încă audiat.



ACTUALIZARE 19.02 . Patronul UTI, Tiberiu Urdăreanu, este suspect într-un dosar de mită alături de primarul suspendat al Iaşiului, Gheorghe Nichita. Cei doi au fost aduşi cu mandat la DNA şi sunt audiaţi de mai bine de 7 ore. Surse susţin că Tiberiu Urdăreanu ar fi dat prin intermediari o mită substanţială pentru a obţine un contract în Iaşi. 

Este vorba despre un contract legat de infrastructura rutieră a orașului și de managementul acestui sistem. 


ACTUALIZARE 17.50. Tiberiu Urdăreanu este audiat ca suspect „în legătură cu presupuse fapte de corupție”, a anunțat UTI într-un comunicat.

Societatea UTI Grup a pus la dispoziția organelor de cercetare toate documentele solicitate și va colabora în continuare, în mod prompt și transparent, cu autoritățile în vederea stabilirii adevărului, furnizând orice informație este solicitată de organele de anchetă”, se arată în comunicatul companiei.


Tiberiu Urdăreanu a fost adus cu mandat. Patronul UTI nu a făcut declarații la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Până în prezent nu se știe în ce dosar a fost chemat de procurori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri