Pedeapsa pentru un tânăr teribilist, care a avut un incident în trafic cu poliția

Data actualizării: Data publicării:
incident trafic

Tribunalul Bucureşti a pronunţat prima sentinţă în dosarul lui Ronnen Herşcovici, tânărul de 23 de ani care în primăvara anului 2017 a fost implicat într-un incident cu un poliţist de la Brigada Rutieră a Capitalei.


ACTUALIZARE. Maria Vasii, avocata lui Ronnen Herșcovici, tânărul care a fost condamnat, în primă instanță, la opt ani închisoare pentru tentativă de omor, distrugere și tulburarea liniștii publice, a trimis Digi24 un drept la replică în care ține să clarifice câteva aspecte din relatarea faptelor pentru care clientul său a ajuns în fața Tribunalului București. Citiți AICI dreptul la replică.

Știrea inițială:

Opt ani şi 4 luni de detenţie pentru tentativă de omor, distrugere şi tulburarea liniştii publice este pedeapsa hotărâtă de instanţa de judecată. Tânărul a fost judecat după ce, în martie anul trecut, a trecut cu maşina pe roşu, a fost tras pe dreapta de poliţişti, dar a refuzat să le prezinte documentele. Apoi, a încercat să fugă, agăţând un poliţist cu oglinda maşinii şi târându-l zeci de metri. În încercarea de a scăpa, a lovit două maşini de poliţie. Oamenii legii au reuşit să îl oprească după ce au tras mai multe focuri de avertisment.

Poliţistul târât cu maşina de tânăr ar fi suferit fracturi la mai multe degete, a scris presa la vremea respectivă.

Roni Herşcovici este fiul lui Carol Herşcovici, un traficant de droguri prins în 2001 de poliţişti, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, potrivit presei.

Citiți și:  Cine este tânărul care a luat un polițist pe capotă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri