Reacția lui Cherecheş când a aflat că soacra lui a fost prinsă în flagrant: Trebuie să fii tâmpit. Lăsaţi-mă să vorbesc cu nevastă-mea

Data publicării:
catalin chereches in pardesiu gesticuleaaa
Cătălin Cherecheș Foto: Facebook

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, s-a declarat surprins la aflarea veștii că soacra sa a fost prinsă în flagrant de procurorii DNA, în timp ce i-ar fi dat mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj mită 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă în dosarul edilului. El a spus că acest lucru ar fi o „cretinătate” și nu a exclus să fie o „manevră intenționată” chiar și din partea soacrei.

„Habar n-am despre ce e vorba. Deci mi se pare o prostie... Dacă a făcut aşa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale, cât de drastice, că lucrurile astea mi se par nişte cretinităţi. Mi se pare o chestie care un om normal n-are cum să o facă, adică trebuie să fii tâmpit... Lăsaţi-mă să vorbesc cu nevastă-mea să văd despre ce e vorba... acum am aflat, de două minute (...) cu soacra n-am vorbit... de când m-am însurat. Că n-am vreme, stă în alt oraş, nu stă în Baia Mare”, a declarat Cătălin Cherecheş miercuri, pentru Antena 3, potrivit News.ro.

Întrebat dacă ştia că soacra sa o cunoaşte pe mama judecătoarei din dosarul său, Cherecheş a replicat: „Da' de unde să ştiu eu că o cunoaşte, că trebuia să îmi spună şi mie că o cunoaşte”.

„Hărnicii din astea de doi lei mi se par, o dată, în defavoarea mea, pe de altă parte nu e exclus să fie vreo manevră din asta... chiar intenţionat făcută, chiar şi de soacră, dacă aşa a fost...”, a afirmat el.

Întrebat de ce ar face soacra sa aşa ceva intenţionat, el a răspuns: „Nu ştiu, eu nu cred decât în mama şi în Dumnezeu, că tata a murit”.

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost ridicată de DNA după un flagarant în care încerca să cumpere o sentință mai blândă pentru ginerele ei.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri