Rise Project publică o înregistrare a unei discuţii între Vlad Cosma şi Mircea Negulescu, în ziua fugii din ţară a lui Sebastian Ghiţă

Data actualizării: Data publicării:
vlad cosma mircea negulescu rise project

Rise Project publică o înregistrare audio a unei discuţii între deputatul PSD Vlad Cosma şi procurorul Mircea Negulescu, în sediul DNA Ploieşti, în 19 decembrie 2016, ziua în care Sebastian Ghiţă a fugit din ţară.

negulescu ok
Fostul procuror Mircea Negulescu (Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cosma îi vorbeşte lui Negulescu despre înregistrările pe care le-a făcut Ghiţă şi care vor fi difuzate pe rând, cu dezvăluirile despre SRI, DNA, Kovesi, potrivit News.ro.

„Îi mierleşte pe toţi”, îi spune Cosma lui Negulescu. De asemenea, deputatul PSD menţionează că Ghiţă are poze cu Kovesi şi trei ore de înregistrări cu Negulescu.

Acesta îl întreabă pe Cosma de ce nu vine Ghiţă să depună un denunţ, iar deputatul PSD răspunde că Sebastian Ghiţă vrea scandal, speră „că o dărâmă pe madam” şi că „cine are putere să zică” va spune să-l lase în pace.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Înainte, a existat şantajul. Îl avem acum pe bandă. L-a executat deputatul PSD, Vlad Cosma, inculpat cu aproape toată familia la DNA. Apoi, au bubuit linşajele media programate în laboratoarele TV subordonate PSD, s-a înfiinţat Secţia de Investigare a Magistraţilor şi a apărut dosarul pe numele Laurei Codruţa Kovesi, fosta şefă a DNA. Toate au un element comun: Sebastian Ghiță, mogulul PSD fugit în Serbia de frica justiţiei”, scrie Rise Project pe pagina de Facebook, unde publică şi înregistrarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri