Tribunalul Constanţa decide dacă Adrian Zglobiu rămâne în spital

Data publicării:
maria vasii avocat zglobiu

Adrian Zglobiu s-a prezentat la judecatorie însoţit de avocata lui. Instanţa a decis că va fi internat pentru şapte zile la Spitalul Palazu Mare, pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Decizia, care este executorie, a fost contestată imediat.

Maria Vasii, avocat: „A fost expertizat, s-a facut o expertiză care a avut rezultate foarte bune, în sensul adevărului. Acest raport nu înțelegem motivul pentru care nu a fost depus la dosar și s-a cerut din nou internarea nevoluntară pentru a se face o nouă expertiză. Legea interzice, este o formă manipulativă de prezentare a faptelor”.

După ce a primit sentința, Adrian Zglobiu a plecat liniștit acasă. Patru ore mai târziu, mai mulți polițiști i-au bătut la poartă și l-au luat sa-l duca la spital.

De data aceasta bărbatul a fost foarte calm şi a predat de bunăvoie toate bunurile pe care le avea asupra sa, adică un telefon mobil şi obiecte personale. Un echipaj de poliție a escortat ambulanța până la spitalul Palazu Mare.

Vecinii barbatului nu consideră corectă decizia judecatorilor: „A fost un băiat liniștit, un băiat care nu a făcut niciodată scandal, nu a avut niciodată vreo abatere. A avut o ieșire... ”

Adrian Zglobiu a ajuns în atenția anchetatorilor, dar și a mass-media după ce l-a scuipat pe președintele României, Traian Băsescu, la finalul vizitei acestuia pe bricul Mircea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri