Un bărbat din Dâmbovița a fost arestat preventiv pentru că și-a sechestrat fosta iubită și pe noul prieten al acesteia

Data publicării:
maini de barbat cu catuse
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Este acuzat de lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe. Credit foto: Guliver/Getty Images

Un bărbat din Dâmbovița a ajuns după gratii, după ce și-a sechestrat fosta iubită și pe noul prieten al acesteia. Gelos pe relația femeii cu un partener mult mai tânăr decât el, individul a decis să se răzbune pe cei doi. A sechestrat-o mai întâi pe femeie în locuința lui, iar apoi a stabilit o întâlnire și cu iubitul acestei, pe care l-a obligat să urce într-o mașină, unde l-a atacat cu un cuțit, scrie News.ro.

Alerta a fost dată duminică seara, de mama tânărului agresat fizic.Femeia a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că fiul său de 30 de ani a fost sechestrat și tăiat cu un cuțit de un individ.

În urma verificărilor, oamenii legii au refăcut filmul atacului. Pe fondul geloziei, bărbatul de 43 de ani și-a așteptat fosta parteneră în parcarea blocului unde aceasta locuieşte şi a obligat-o să meargă la locuința lui, din comuna Ulmi.

"De asemenea, i-ar fi luat telefonul personal şi ar fi discutat cu presupusul prieten al femeii, un bărbat de 30 de ani. Ulterior, împotriva voinţei femeii, bănuitul s-ar fi deplasat cu aceasta în Căprioru, unde, sub pretextul că vor purta o discuţie, l-ar fi chemat pe bărbatul de 30 de ani, l-ar fi obligat să urce într-o maşină şi l-ar fi agresat fizic cu un cuţit, în zona mâinii", au transmis, marți, reprezentanții IPJ Dâmboviţa.

În urma apelului la 112, polițiștii l-au identificat pe agresor în aceeași seară, în trafic.

Luni, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar marți instanța a decis ca acesta să fie arestat 30 de zile pentru lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri