Un nou dosar penal. Bercea Mondial este acuzat de cumpărare de influență

Data publicării:
bercea mondial sandu anghel catuse

Așadar, un nou dosar penal pe numele interlopului Sandu Anghel. Mai exact, prin intermediul fiului și fiicei sale ar fi dat 600.000 de euro lui Mircea Băsescu, dar și Marian Căpățână pentru a obține o hotărâre favorabilă în dosarul în care la momentul respectiv era arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Procurorii au decis să ia această măsură pentru a face în continuare cercetări pe numele lui Sandu Anghel, însă nu vor face cercetări în ceea ce îi privește pe Isaura și Florin Anghel, pentru că ei au denunțat această faptă de cumpărare de influență.

Bercea Mondial este condamnat definitiv la 8 ani și nouă luni de închisoare pentru tentativă de omor. El este judecat într-un alt dosar, de evaziune fiscală, aflat încă pe rolul instanțelor.

Mită, înșelăciune, tentativă de omor. Cum a scăpat Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, de 100 de dosare penale

Înşelăciune, dare de mită, spălare de bani, ameninţare şi chiar tentativă de omor. Sunt doar câteva dintre acuzaţiile care i-au fost aduse de-a lungul ultimilor 10 ani lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. De toate a scăpat ca prin urechile acului, după ce procurorii au decis că nu au de ce să îl urmărească penal. Acum, un judector CSM cere verificarea procurorilor care au decis 100 de neînceperi a urmăririi penale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri