Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la recepţia oferită de Joe Biden şi Jill Biden

Data actualizării: Data publicării:
klaus iohannis si joe biden
Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat la recepţia oferită de Joe Biden şi de Prima Doamnă, Jill Biden. Foto: Twitter

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la recepţia organizată de preşedintele SUA, Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a ONU.

Preşedintele Klaus Iohannis a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de mesajul: „Particip la recepţia pentru lideri oferită de Preşedintele Joe Biden şi de Prima Doamnă Jill Biden, cu ocazia Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele României, Klaus Iohannis, conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.

Preşedintele a plecat duminică, cu un zbor fără escală, de la Sibiu spre New York, pentru a participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg, transmite site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass, citat de news.ro.

Avionul are o capacitate maximă de 13 persoane. Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri. Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri