Video La un pas de tragedie pe Autostrada A2. Un șofer ucrainean beat mergea în zig-zag și ținea cu greu cisterna pe șosea

Data publicării:
ucrainean
Sursa foto: MAI / Facebook

Poliţiştii au fost sesizaţi, miercuri, prin 112, de către mai mulţi participanţi la trafic cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe A2.

"La data de 18 octombrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii Autostrăzi - Biroul de Poliţie Autostrada A2 au fost sesizaţi, prin SNUAU 112, de către mai mulţi participanţi la trafic, cu privire la faptul că o cisternă circulă haotic pe autostrada A2, pe sensul către Constanţa. Din informaţiile primite în timp real cu privire la poziţia vehiculului, s-a reuşit interceptarea acestuia în spaţiul de servicii de la km 49", anunţă IPJ Călăraşi.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Astfel, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat, de 43 de ani, cetăţean ucrainean. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice, însă acesta a refuzat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Ulterior, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi. Ulterior, instanța de judecată a emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Vehiculul era destinat transportului de motorină, iar la momentul identificării era fără încărcătură.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri