Limitatoare de viteză pe strada din cartierul Andronache unde 2 fete au murit în urma unui accident. Rudele victimelor: E prea târziu!

Data publicării:
mai multi politisti sunt prezenti la locul accidentului soldat cu moartea a doua fete, in bucuresti
Două fete au murit într-un accident în București. Tragedia s-a produs pe o stradă din nordul Capitalei. Foto: Digi24

Autoritățile au montat șapte limitatoare de viteză pe strada din cartierul Andronache unde în urmă cu o săptămână două fete și-au pierdut viața, după ce au fost lovite de o mașină. Responsabilii spun că în acest fel, șoferii vor fi obligați să circule cu viteză redusă în zona unde a avut loc tragedia. Rudele victimelor spun însă că este prea târziu, dar și că astfel de solicitări au mai fost făcute înainte de accident.

-Limitatoare?

-Am montat, domnule!

-Câte limitatoare ați montat?

-Alea de acolo!

-Unul?

-Toată strada.

-Montați și unde a avut loc accidentul?

-Păi asta este, până aici a venit aprobarea.

-Și dincolo nu puneți?

-Nu! Că se înfundă drumul.

Angajații Primăriei spun că au primit aprobare să monteze șapte limitatoare de viteză pe strada din sectorul 2, acolo unde două fete au murit după ce au fost lovite de o mașină. Rudele victimelor spun că totul este tardiv.

-După ce s-a întâmplat aici... Nu trebuia să se ajungă aici ca să pună acum, trebuia să se pună înainte, că de aia plătim taxe și impozite. Este prea tarziu! S-au mai făcut sesizări. Se circula cu viteză, dacă veniți seara pe aici se circulă cu viteză, e teroare.

Medicii legiști au stabilit că șoferița care le-a accidentat pe cele două fete avea o alcoolemie de 0,8 la mie.

-Dacă ești băut nici nu le vezi! Nici nu le simți! Cum a fost la accident. Putea să fie orice că trecea peste ele. Dacă a sărit peste bordura aia.

-Se circulă cu viteză pe aici pe stradă?

-Până acum s-a circulat pe toate străzile. De când s-a dat drumul la autostradă este jale.

Șoferița le-a declarat polițiștilor că a încurcat pedalele dar și că a strănutat înainte de a intra în intersecție. Polițiștii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă. Femeia este cercetată sub control judiciar timp de 60 de zile.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri