Marcel Ciolacu a mers la pelerinajul de Sfântul Dimitrie cel Nou, la invitația Patriarhului Daniel

Data actualizării: Data publicării:
pelerinaj sfantul dumitru ciolacu
La slujba de Sfântul Dimitrie cel Nou a luat parte și Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Marcel Ciolacu a participat la slujba de Sfântul Dimitrie cel Nou. Liderul PSD a mers la pelerinajul desfășurat în Capitală, la invitația Patriarhului Daniel.

Președintele Partidului Social Democrat a ajuns marți dimineață la slujba de Sfântul Dimitrie cel Nou, ocrotitorul spiritual al Bucureștiului, ținută la Patriarhie, scrie Mediafax. Marcel Ciolacu a fost invitat la slujbă de Patriarhul BOR, Daniel, mai scrie sursa citată.

Liderul PSD a fost amendat în weekend deoarece nu a respectat regulile sanitare. Presa locală a publicat fotografii cu Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și Lucian Romașcanu la o masă într-un restaurant din Buzău. Președintele social-democraților a plătit, luni, 1.250 de lei amendă.

Reguli încălcate în a doua zi de pelerinaj la Sfântul Dimitrie cel nou

Este ultima zi de pelerinaj la Patriarhie, iar până acum mai mult de 29.000 de credincioși s-au rugat la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou. În această dimineață însă, regulile n-au mai fost respectate cu aceeași strictețe. Aproximativ 1.500 de persoane s-au așezat dis-de-dimineață la coadă pentru a putea intra la racla cu sfintele moaște. Printre ei s-ar fi aflat și oameni din alte județe ale țării, cărora li s-a permis accesul în Catedrală pe o ușă din spate.

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a fost și el prezent la pelerinajul de Sfântul Dumitru. Întrebat de jurnaliși de ce a venit la sărbătoarea care la care s-au strând deja aproximativ 30.000 de credincioși, actualul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a declarat că verifică îndeaproape ca evenimentul să respecte normele sanitare și de distanțare.

Editor : Alexandra Andronie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri