Marian Vanghelie, la DNA: „Sunt audiat în calitate de talentat”

Data actualizării: Data publicării:
VANGHELIE BANI CAMPANIE EBA

Marian Vanghelie, fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei, a fost chemat luni dimineață la Direcția Națională Anticorupție (DNA), pentru a fi audiat într-un dosar de corupție, relatează Agerpres.

Potrivit Hotnews, Vanghelie a declarat, la intrarea în sediul DNA, că este audiat „în calitate de talentat”. „E singura instituție care funcționează în România. E de lăudat. În următoarele zile vor apărea lucruri frumoase”, a mai spus fostul edil.

"Păi de ce pot să vin, atâta timp cât eu spun de dimineaţă până seara ce s-a întâmplat şi de ce suntem în momentul de faţă aşa cum suntem, că economia nu mai funcţionează, politicieni nu mai există, avem prim-ministru şi miniştri din Teleorman. Ce să mai, e totul minunat!", a spus Vanghelie.

Fostul edil al Sectorului 5 Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în iulie 2015, fiind acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri