Motivul macabru pentru care un tanc rusesc se învârte non-stop în cerc, undeva pe frontul din Ucraina

Data actualizării: Data publicării:
tanc rusesc T-80 distrus în Ucraina
tanc rusesc T-80 distrus în Ucraina. Captură gif: Twitter/Ukraine Weapons Tracker

O înregistrare video postată pe rețelele sociale arată un tanc rusesc T-80V care se învârte în cerc fără să se oprească, după ce una dintre șenile a fost distrusă. Explicația este una macabră: toți membrii echipajului sunt fie morți fie grav răniți, incapabili să mai controleze blindatul.

Imaginile, filmate de o dronă ucraineană arată tancul care desenează în mod continuu cercuri pe un câmp din Ucraina, atâta vreme cât motorul continuă să funcționeze.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

O altă înregistrare video, apărută în secțiunea de comentarii a postării publicate pe contul de Twitter al paginii Ukraine Weapons Tracker, prezintă o scenă extrem de dramatică, filmată dintr-o dronă ucraineană care lansează grenade asupra unui militar rus care inspectează tancul, după ce acesta s-a oprit. Cel puțin o grenadă îl lovește în plin pe militarul rus, care este, cel mai probabil, ucis pe loc.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri