Un bărbat care a căzut cu mașina într-o prăpastie din Masivul Parâng a fost găsit mort

Data actualizării: Data publicării:
salvamont gorj
FOTO: Salvamont Gorj

Un bărbat care a căzut cu maşina într-o prăpastie din Valea Galbenului, localitatea Baia de Fier, şi pentru recuperarea căruia au intervenit salvamontiştii a fost găsit decedat, a informat, marţi seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi telefonic de un bărbat despre faptul că tatăl său a fost găsit decedat în fondul forestier din comuna Baia de Fier.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci şi lucrători din cadrul Salvamont Gorj, stabilind că bărbatul de 62 de ani se afla într-o prăpastie situată pe Valea Galbenului din localitatea Baia de Fier, fără să prezinte semne vitale, lângă autoturismul răsturnat.

„Din verificări, poliţiştii au stabilit că în autoturism s-ar mai fi aflat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier. Trupul bărbatului decedat a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului”, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri