Patriarhia Română transmite un mesaj după incendiul de la Ferma Dacilor: Adresăm un cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească

Data publicării:
Incendiu de proporții la o pensiune din Prahova.
Pensiunea Ferma Dacilor a ars în a doua zi de Crăciun. Foto: ISU Prahova

Reprezentanţii Patriarhiei Române exprimă condoleanțe pentru victimele incendiului care a avut loc în dimineaţa zilei de marţi la pensiunea Ferma Dacilor, din judeţul Prahova, în urma căruia şi-au pierdut viaţa un copil şi 5 adulți, iar alte 2 persoane sunt date dispărute.

„În aceste momente de mare durere pentru familiile, rudele, prietenii şi cunoscuţii celor decedaţi adresăm acestora cuvânt de compasiune şi de alinare sufletească. De asemenea, ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Cel răstignit şi înviat, să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi din cauza incendiului şi să-i întărească sufleteşte pe cei îndoliaţi”, a transmis Patriarhia Română, într-un comunicat de presă citat de News.ro.

Un puternic incendiu a izbucnit marţi dimineaţă la pensiunea Ferma Dacilor, din localitatea Tohani, din judeţul Prahova. Şase trupuri carbonizate, inclusiv un copil, au fost găsite de către salvatori în pensiune. În cazul celei de-a şasea victime carbonizate, nu se poate preciza dacă este adult sau minor, a informat IGSU. Acţiunile de căutare continuă.

Autorităţile din Prahova afirmă că 26 de persoane se aflau la pensiune, ele participând seara trecută la o petrecere.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri