Video Percheziții ample la Onești după cazul polițistei care a fost lovită cu piciorul în cap în timpul unei misiuni

Data actualizării: Data publicării:
politista lovita
Politista a necesitat îngrijiri medicale după ce a fost lovită. Foto: Captură video

Polițiștii și jandarmii au descins în această dimineață la mai multe persoane care ar fi implicate în cazul de ultraj de la Onești și ar fi bănuite și de alte fapte. O polițistă a fost lovită cu piciorul în cap în timpul unei misiuni de aplanare a unui conflict în data de 13 ianuarie. Agresorul, un adolescent de 16 ani a fost arestat preventiv.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vineri, poliţiştii efectuează zece percheziţii la Buhuşi, la persoanele implicate atât în conflict cât şi în ultragierea poliţistei.

"Poliţiştii au pus în executare zece mandate de percheziţie domiciliară la locuinţele unor persoane bănuite de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj, comise la data de 13 ianuarie. Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Ramona Ciofu.

Pe data de 13 ianuarie, poliţista se afla, împreună cu alţi colegi, într-o misiune pentru a aplana un conflict între două grupuri, în oraşul Oneşti.  În momentul în care una dintre persoane a fost încătuşată, minorul a lovit-o cu piciorul în cap pe poliţistă, în plină stradă. Aceasta a necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale, informează IPJ Bacău.

Agresorul, un minor în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 zile. Inițial, minorul a fost reţinut pentru 24 ore iar judecătorii au decis, arestul la domiciliu, dar în urma recursului făcut de procurori, miercuri a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

"La data de 18 ianuarie, în urma contestaţiei formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti, în cauza privind infracţiunea de ultraj din data de 13 ianuarie a.c., instanţa de judecată a emis mandat de arestare preventivă pe numele minorului, de 16 ani, pentru o perioadă de 30 de zile", preciza purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri