Ana Birchall a discutat cu Ivanka Trump și cu vicepreședintele american Mike Pence

Data actualizării: Data publicării:
birchall ivanka trump - fb

Vicepremierul Ana Birchall anunță pe Facebook, unde publică și o serie de fotografii, că a discutat cu Ivanka Trump, fiica preşedintelui Donald Trump, şi cu Mike Pence, vicepreşedintele SUA, despre România şi parteneriatul strategic româno-american. Discuţia a avut loc în Mexic, la ceremonia de învestire a noului preşedinte mexican, Andres Manuel Lopez Obrador, festivitate la care Ana Birchall a reprezentat România.

ana birchall mike pence sotia - fb
ana birchall mike pence sotia - fb



„O discuţie foarte plăcută şi utilă cu Ivanka Trump şi Mike Pence despre România şi parteneriatul strategic româno - american, într-o zi cu totul specială pentru România şi români! La mulţi ani, România! La mulţi ani, români!”, a scris, sâmbătă, Ana Birchall, vicepremier care se ocupă de parteneriatele strategice ale României.

Totodată, ea a publicat mai multe fotografii alături de Ivanka Trump şi Mike Pence. (vezi galerie foto mai sus - clic pe prima fotografie pentru a le vedea pe toate celelalte)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Zeci de mii de mexicani s-au adunat sâmbătă în piața simbolică a capitalei, Zocalo, pentru a celebra învestirea noului președinte, Andres Manuel Lopez Obrador.
Lopez Obrador este președintele care marchează mai multe premiere în istoria Mexicului. Un veteran al stângii, el a fost ales din primul tur preşedinte al Mexicului, a doua cea mai mare economie din America Latină. Andres Manuel Lopez Obrador are 64 de ani şi a mai candidat pentru funcţia supremă în stat de două ori. De alegerea sa se leagă mai multe premiere: este cel mai în vârstă preşedinte mexican din ultimii 105 ani, este primul şef de stat, în peste 70 de ani, care vine din sudul sărac al Mexicului şi primul care nu reprezintă unul dintre cele două mari partide politice din această ţară. Le-a promis mexicanilor că va lupta împotriva corupției, sărăciei și violenței generate de bandele de traficanți.

Mexicul are un Acord de Asociere Economică, Coordonare Politică şi Cooperare cu Uniunea Europeană şi a dobândit statutul de partener strategic al UE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri