Avertisment Tudose pentru Cuc: „Plecați acasă toți”

Data actualizării: Data publicării:
tudose gov ro (1)

În ședința de Guvern de miercuri, premierul Mihai Tudose l-a întrebat pe secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ninel Cercel, care este stadiul pregătirilor pentru iarnă. Apoi, a transmis un avertisment: dacă nu se va circula „la negru”, toți angajații ministerului condus de Răzvan Cuc vor fi demiși.

„Domnule secretar de stat, vine iarna, celebra replică dintr-un film la modă. «Sunteţi pregătiţi?»”, l-a întrebat premierul Tudose pe secretarul de stat din Ministerul Transporturilor.

Ninel Cercel i-a răspuns că ministerul este „în proces de pregătire”.

„Am înţeles, şi când terminaţi cu această pregătire? Până în martie, aşa, credeţi că avem şanse?”, i-a replicat premierul.

Tudose l-a avertizat, apoi, pe secretarul de stat că întregul minister condus de Răzvan Cuc va fi demis dacă nu se circulă „la negru”.

„Eu vă spun foarte sincer. În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă după viscol, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi. Inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, a subliniat Tudose.

În ședința de Guvern din 18 august s-a consumat un alt episod tensionat între șeful Executivului și reprezentanții Ministerului Transporturilor. De data aceea, criticile i-au fost aduse direct ministrului Răzvan Cuc, Tudose arătându-se nemulțumit de pierderile de la Tarom, CFR Marfă și CFR Călători, dar și de faptul că oamenii desemnați să verifice stadiul lucrărilor pe diferite porțiuni de autostradă nu s-au deplasat la locurile indicate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri