C. Antonescu: Ce a spus premierul despre numirea la Transporturi ţine de portretul-robot al oricărui ministru

Data publicării:
crin antonescu1 RESIZE-Mediafax Foto-Marius Dumbraveanu 1

Crin Antonescu / Foto: Mediafax

Cred că ceea ce a spus premierul ţine în general de portretul robot al oricărui potenţial ministru. În măsura în care s-au urmărit aceleaşi criterii, noi urmărim aceleaşi criterii”, a spus Crin Antonescu, la o televiziune de știri, potrivit Mediafax.

El a subliniat faptul că propunerea oficială pentru Ministerul Transporturilor va fi făcută de PNL în urma deciziei statutare luată în partid.

„Am spus asta de la bun început. Faptul că domnul Nini Săpunaru este o variantă pe care eu am luat-o în calcul este o informaţie publică. Dânsul a confirmat că am avut această discuţie. Decizia, însă, va fi luată duminică. Domnul Ponta se va pronunţa asupra propunerii pe care noi o vom face duminică", a mai spus liderul PNL.

Eu, ca preşedinte al PNL, şi PNL nu vom accepta niciodată ideea că nişte oameni despre care noi nu avem nicio informaţie că ar fi greşit ceva, cum este Nini Săpunaru sau domnul Silaghi, nu putem să acceptăm ideea că pot fi compromişi. Asta eu nu o să accept, indiferent cine ce crede şi chiar indiferent de ce crede premierul”, a insistat Crin Antonescu.

Premierul Victor Ponta a declarat că aşteaptă, duminică, din partea PNL ca pentru Transporturi să fie propusă o persoană cu experienţă politică, imagine foarte bună şi un profesionist în domeniu, adăugând că, oficial, nu a respins un nume deoarece nu a primit o propunere oficială.

El a amintit că în acordul USL este prevăzut dreptul prim-ministrului de a refuza sau a avea un ultim cuvânt în cazul miniştrilor, dar că până în prezent nu a fost niciodată cazul să invoce acest drept.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri