C. Ghinea: Dacian Cioloş, „un elefant prea mare pentru USR”

Data actualizării: Data publicării:
Nicusor Dan si Dacian Ciolos_USR_CIOLOS_02_INQUAM_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

USR nu îl vrea în rândurile ei pe fostul premier, Dacian Cioloş. Este concluzia la care a ajuns deputatul USR Cristian Ghinea, care a vorbit cu liderii formaţiunii politice. El propusese ca Dacian Cioloş să vină în partid, potrivit Digi24.

„Dacian Cioloș este un elefant prea mare pentru USR” - aceasta a fost concluzia trasă de Cristian Ghinea după discuția cu mai mulți membri ai conducerii USR. Fostul premier nu a fost dorit în USR pentru că ar fi schimbat identitatea partidului, după cum spunea șeful de campanie al USR, Matei Păun.

Cristian Ghinea a intermediat timp de câteva săptămâni o discuție între Dacian Cioloș, care și-ar fi dorit o apropiere de USR, și conducerea USR, care până la urmă a tras și o concluzie: nu este cazul ca fostul premier al României să se alăture acestei formațiuni, deși USR a susținut ideea ca Dacian Cioloș să rămână premier și după alegeri. De altfel, imaginea fostului premier a figurat pe afișele de campanie ale USR.

Nicușor Dan, liderul USR, spunea însă, în urmă cu două zile, că nu s-au încheiat încă negocierile legate de o eventuală prezență a lui Dacian Cioloș în partid. Joi, însă, directorul asociației pe care Dacian Cioloș a înființat-o recent a spus că a înțeles foarte clar de la conducerea USR că de fapt Dacian Cioloș nu are ce căuta în acest partid.

Citiți și:  N. Dan: Cei mai mulți membri îl vor pe Dacian Cioloş în USR

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri