C. Preda: Pactul ne-a făcut să rămânem în Europa. Ponta este orbit de ura pe care o are față de Băsescu

Data publicării:
CEZAR PREDA-MFAX

Toate reacţiile preşedintelui sunt la ceea ce s-a întâmplat şi la ce a afirmat prim-ministrul. Reacţia prim-ministrului făcută la ora de vârf şi declaraţiile iresponsabile cum vede tipurile de procurori sunt aiuritoare”, a afirmat Cezar Preda.

Vicepreședintele PDL este de părere că Victor Ponta ar face orice invers decât face Traian Băsescu numai din ură pentru președinte.

Pentru Europa este ceva incredibil. Acum mă aflu la Strasbourg şi pe socialiştii lui Ponta, care au cerut să monitorizeze România, îi umflă râsul. Ne trezim acum în faţa unei chestiuni explozive şi ne întoarcem în 3 iulie 2012. Ponta este înnebunit şi orbit de ura pe care o are faţă de Băsescu. Orice se întâmplă, el face invers decât face Băsescu”, a spus acesta.

Cezar Preda a subliniat importanța pactului de coabitare dintre președinte și premier.

În baza acestui pact, Angela Merkel l-a primit pe Ponta. Acest pact ne-a făcut să rămânem în Europa. Traian Băsescu a făcut cu strângere de inimă acest pact, însă altfel eram în afară Europei. Prin aceste declaraţii, premierul şterge cu buretele ce s-a reuşit”, a mai afirmat acesta. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri