C. T. Popescu: USR preia stindardul dreptei

Data publicării:
EXIT POLL - USR
Foto: InquamPhotos/Adriana Neagoe

„USR este un partid de București” care a obținut un rezultat de excelent, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El a adăugat că partidul lui Nicușor Dan preia stindardul dreptei de la PNL, partid pentru care urmează o perioadă neagră.

Cristian Tudor Popescu a spus că USR poate să fie o surpriză a alegerilor și „pot fi mulțumiți”.

„Foarte bine! Sunt partide conduse de politicieni cu vechi ștate în manipularea populației, cum este domnul Băsescu, cum este domnul Tăriceanu, în condițiile în care USR n-a avut niciun fel de structuri în țară. Sunt partid de București. În acest condiții au obținut un rezultat excelent”, a subliniat jurnalistul.

„În acest moment, USR preia într-un fel stindardul dreptei, nu îl mai are PNL. Cei care au votat USR sunt în majoritate oameni tineri, care au renunțat la PNL. Este cea mai joasă stare politică și umană în care se află PNL de 150 de ani încoace. Nu va ieși ușor din această stare, urmează niște ani negri pentru PNL. Nu văd nimic acolo, e neant”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Potrivit exit-poll-ului realizat de IRES la comanda Digi24, USR a obținut 9,4% dintre voturi la Camera Deputaților și 9,6% la Senat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri