Ciolacu, despre Rareș Bogdan: „Nea Ion de la raion”

Data publicării:
Marcel Ciolacu vorbește la microfon
Marcel Ciolacu. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

Liderul PSD Marcel Ciolacu  l-a ironizat, miercrui, pe prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, după ce acesta a declarat că dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie pentru MApN şi nu au, să le spună, pentru că PNL, în orice moment şi pentru orice portofoliu, are soluţii. 

„Întotdeauna trebuie să existe și nea Ion de la raion. Nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”, a declarat Marcel Ciolacu.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan, care a declarat, marţi, pentru News.ro, despre scenariul lansat de social-democraţi de a renunţa la Ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, şi un schimb cu PNL pentru alt minister, că dacă cei de la PSD nu sunt în stare să propună o soluţie şi nu au, să le spună, pentru că PNL, în orice moment şi pentru orice portofoliu, are soluţii.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că partidul va veni „cât de curând” cu o propunere la MApN, însă a subliniat că în acest moment „nu există nicio problemă la minister”. Totodată, Ciolacu a dat de înțeles că social-democrații au renunțat la ideea unui schimb de ministere cu liberalii.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri